sandrasinspiration

Vilken fullspäckad härlig söndag

Vilken härlig start denna söndag hade att erbjuda ?

Imorse tog jag cykeln till Clarion collection hotel bolinder munktell där vårt nätverk tunainfluencers ses en gång i månaden för en hotellfrukost. Vårt nätverk har ett samarbete med hotellet och det är supermysigt där. Idag hade vi även en tillhörande kortare workshop efter frukosten om just målgrupper för sin egen blogg. Det gav mig lite mer inblick i vad jag vill skriva mer om och vilka jag vill nå ut till.

Denna frukost tog jag lite av varje, så gott!!! ????

Därefter hämtade jag Vincent hemma och mötte upp min vän Sandra som hade Vincents kompis Nelly med i vagn, så tog vi en långpromenad medan i alla fall V sov ? Nelly var pigg och glad hihi ?

Nu har jag hunnit städa och plocka lite här hemma. Ställt iordning ett bord vi fått låna efter mamma som egentligen är min bror och svägerskas. Så fint är det, passar perfekt i hallen som avlastning för nycklar mm. Nu ska jag bara hitta en rund spegel att ha ovan bordet istället för min stora fina tavla. Tyckte inte de passade så bra ihop och en stor spegel har varit på min önskelista ett tag… 🙂

Nu har vi precis haft besök av min moster och Liam ? Och nu kom Stefan hem med Calle och jag la mig i badet en stund. Ska snart ta med V till min bror och hälsa på Louie. Fullt upp denna söndag med andra ord ? Jisses haha!

Bara ladda upp för måndag sen och efter jobbet imorgon ska jag göra något nytt och spännande… Före och efter bilder utlovas ???

Kram finaste ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.