sandrasinspiration

Vad äter vi egentligen?

Jag fick en fråga om vad vi äter hemma hos oss 💫

Eftersom jag äter efter ViktVäktarna och Stefan efter lchf metoden så blir det lite olika luncher och middagar hemma hos oss.

Självklart kan vi äta samma mat men kanske med olika tillbehör. Jag och Vincent äter alltid middag ensamma på vardagarna, eftersom Stefan pendlar till jobbet är han hemma först 18:30 och då har vi hunnit äta för längesen. Jag har valt att äta middag med Vincent och inte vänta till Stefan kommit hem, just för att Vincent ska få in på rutin att vi äter tillsammans.

Oftast lagar jag två rätter till mig och Vincent, lite olika beroende på vad jag tänkt äta. Men äter jag något som fisk, kyckling, nötfärs eller liknande så äter han samma men kanske med andra tillbehör.

Inte så komplicerat egentligen 🙂 Jag tar alltid fram mat på morgonen så att det hinner tina.

Hoppas ni får en fin fredagskväll 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eleonor

    Är det Fiberpannkakor på bilden? Vad kör du efter för recept på dina? Jag har 2 ägg 1 dl havregryn och 1 dl mini mjölk + lite salt. Steker i olja. Mixade bär till.