sandrasinspiration

Vilken mysig dag vi har haft

Vi har spenderat söndagen med att besöka min morbror med familjs blivande hus som de håller på att bygga utanför Torshälla. Kommer bli så otroligt fint och sånt ljusinsläpp med stora fönster. 💛 Kommer vara så fint både på sommar och vinterhalvåret i det område de valt att bygga. Väntar spänt på resultatet när det är färdigt nästa år.

Vi hann även med att besöka pappa där lilla fina Louie var. Louie är min bror och svägerskas hund, en american bully XL. Han är såååå söt. Och vad han växt på bara några veckor nu. Det går fort. 😅 Men han är så snäll och så fin.

Sen hann jag med en runda på tuna, rusta och ÖB innan jag har rensat lite bland Vincents leksaker och gjort om lite i hans rum… igen… 😅 Blir man nånsin nöjd? Haha

Väntar på en ny vecka nu så jag kan få bli frisk från förkylning och börja röra på mig igen. ☺️

Har ni haft en fin helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.