sandrasinspiration

Vet ni vad jag längtar efter?

Många tror nog att jag är rent utav dum i huvudet nu ? Men….

Jag älskar ju vintern. Ungefär lika mycket som sommaren. Hade sommaren varit lite längre och vintern något kortare så hade det varit så perfekt. Snön är ju så mysig, men den är ju egentligen bara mysig i december och januari, sen kan det bli lite ljusare och gå direkt mot vår.

Men en vinter utan snö är ju så trist. Jag älskar julen. Att förbereda, få pynta till 1 december och att få klä granen. Jag har alltid älskat julen och kommer nog alltid att göra det. Att få spendera julafton med nära och kära. Och i år är det Vincents tredje julafton ❤️ Så mysigt.

Jag längtar redan lite efter 1 advent. Äta julskinka och tomtegröt, mums. ?

Tycker ni om julen?

Lika mycket som jag älskar vintern så vill jag efter december att det blir vår igen… Så det är väl mest mysigt i början antar jag… ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.