sandrasinspiration

Vad blir det?

Jag har så länge jag kan minnas varit såååå otroligt ointresserad av politik. ? Självklart är jag mån om hur vi lever i Sverige, men att vara insatt i ett så (för mig) otroligt ”tråkigt” ämne dagligen har aldrig varit aktuellt. Missförstå mig inte, vi alla har olika intressen, så som livsval. Och för mig ligger inte politik varmt om hjärtat så därför blir jag såå förvirrad i dessa valtider.

Men därav är min stora fråga inför söndagen vad jag ska rösta på. Jag har inte helt bestämt mig ännu. Jag velar fram och tillbaka, men måste bestämma mig. Jag önskar ibland att jag var mer insatt, men det är ändå ingenting som lockar mig så…

Men så frågade Stefan mig om vi ska se partiledardebatten ikväll. Eeeh skitkul tänkte jag? Men jag kan faktiskt ge det en chans… Till nästa val ska jag bannemig vara mer insatt. Man vågar knappt säga att man inte är det i dagens samhälle… ??

Är ni klara med vad ni ska rösta på? Är ni rädda för att säga vad ni röstat/kommer att rösta på eller är det fritt fram?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag är ganska säker på vad jag ska rösta på, det skiljer sig dock väldigt från kommun till riksdag men det är nog inte ovanligt om man bor i Göteborg