sandrasinspiration

Ett barns härliga faser

Alla mammor… Ja alla föräldrar kan säkert relatera till de faser som ens barn ska och går igenom.

Vi har visst kommit till någon fas nu där Vincent absolut inte vill gå till förskolan. Han blir ledsen så fort jag nämner ”nu tar vi på oss skorna” eller ”ska vi gå till förskolan nu”? Han protesterar lite, men hämtar sina skor och så går vi. Inga problem på vägen dit, men när vi kommer innanför dörren blir han jättemammig och vill hålla min hand. Vill springa därifrån när jag öppnar grinden in till lekytan och gråter när jag lämnar honom.

De första två månaderna grät han varje dag jag lämnade honom, efter att han precis skolats in. Och det är ju så vanligt! Men det var för ett år sen och sen dess har det funkat bra fram till nu. Efter sommaren förstod jag att det skulle bli svårare att lämna iväg honom igen, men de första dagarna gick super. Han sprang in glatt och började leka. Det är nu han har kommit till det här att han verkligen inte vill. Igår sov han 10 minuter på hela dagen och var ledsen även på förmiddagen en liten stund. Jättetråkigt att höra eftersom allting har gått så jättebra innan. Och han är ju så slut när jag sen hämtar honom och vi kommit hem…

Är det någon som sitter på något bra tips eller har bra erfarenhet? Jag vet att det kommer att gå över, men man funderar ju lite på varför det blivit såhär helt plötsligt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.