sandrasinspiration

Att ta hand om sig själv är inte prio ett…

…och detta kan jag inte skylla på för att jag har fått barn. Att tiden inte räcker till… Nej, jag har aldrig varit bra på att ta hand om mig själv, om mitt inre. Mitt yttre är jag duktig på med både smink, naglar, fixat hår mm… Men jag har aldrig prioriterat eller orkat ta hand om mitt inre. Nu tänker säkert vissa av er att jag är hur knäpp som helst, men så är inte fallet. Jag har bara aldrig haft intresset att träna eller äta ”så som man ska”. Jag har heller aldrig gått upp i vikt av att ha ätit som jag velat. Men efter att ha fött barn så känner jag att ”nu jävlar måste någonting hända”- typ. ?

Jag åt efter vikt väktarna förra sommaren och gick ned 5kg. Toppen! Sen tappade jag intresset rakt av, fråga mig inte varför och nu efter den här sommaren har jag gått upp 5kg igen. Kanske ingenting som syns så, men jag känner. Jag säger absolut inte att jag har problem med vikten, men ni vet att man själv har en vikt som man är bekväm i? Den vill jag återuppta! Så i måndags började jag med vikt väktarna igen just för att jag tycker det är kul, enkelt och det funkar för mig. Jag måste även börja promenera, springa och få igång pulsen. Jag som faktiskt var så duktig med detta förra året. ?

Jag har alltid gillat att promenera med barnvagnen och var duktig efter att Vincent föddes, men äter man socker och inte tänker på vad man stoppar i sig så spelar det ingen roll. Jag hade planer att gå en timme om dagen när Vincent skulle sova under min semester, men värmen tog ju kol på en så jag orkade inget annat än att slappa vid poolen varje dag. Och visst är det roligt med AW när solen är framme… Där slinker lätt lite vin ner tillsammans med vännerna. Och en godisskål en lördagskväll framför tv’n. Ja det är enkelt att köpa på sig allt möjligt i affären.

Men nu måste jag försöka igen… Det är ganska svårt att få tiden att räcka till när Stefan pendlar till Stockholm om vardagarna. Det är bara jag som kan lämna och hämta Vincent på förskolan och däremellan ska jag hinna jobba, så jag får helt enkelt ta mig tid till att ta mig ut när Stefan kommit hem vissa kvällar. Eller köra något program hemma?

Har ni tips på hur sötsuget kan försvinna? Det är största boven för mig… Seriöst, det är sååå jobbigt.
Tips mottages tacksamt ?

 

Ps, klicka på klänning och shorts för direktlänk till inköpsställen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Petré

    Jag är precis tvärtom, bra på att ta hand om det ”inre” men sämre på det ”yttre” ?.

    Mitt tips till att bli av med sockersuget: Äta regelbundet! Kan starkt rekommendera Crfitness Reboost. Jag körde själv Summerbost som de hade innan sommaren. Har alltid varit en person som rör på mig på olika sätt och äter hälsosamt men även fika godis osv. Efter andra barnet som kom i januari kände jag under våren att det stod stilla speciellt med graviditetskilona som jag ville bli av med. Så jag anmälde mig till Summerboost. Alla kilon och lite till försvann på 6 veckor Men det var inte det bästa. Utan kunskapen om hur jag kan tänka ännu bättre kring mat, osv. Crfitness jobbar med livsstil ist för kortsiktigt, vilket märktes under Summerbosten. Så kan starkt rekommendera det! 🙂

    1. Sandra Höglund

      Har hört mycket bra om det 🙂 Dock kör jag Vikt väktarna som jag tycker funkar och sötsugen har minskat lite nu efter någon vecka.. Dock får man ju dippar lite då och då och vill bara äta ALLT haha.