sandrasinspiration

Världens bästa sommar

Oj vilka pangveckor vi har haft. I 4,5 vecka har jag haft semester och idag gick jag tillbaka till jobbet. Arbetade halvdag på kontoret och resterande dag hemma. Det är inte mycket som dragit igång än, så det känns skönt med en mjukstart den här veckan. Avslutade med poolbad hos pappa och en PW efter det. ?

Lilla V har ju fortfarande semester i 1,5 vecka till eftersom Stefan har semester ännu. De är kvar i Dragsvik där farmorn och Lasse har husvagn, så där njuter de med bad, lek och bus. Jag åker dit efter jobbet på fredag så ska vi ha kräftskiva där på lördag. Älskar kräftor!!! Någon mer?

Men alltså vilka toppenveckor vi har haft. Vi har haft såna bra veckor med vädret. Det har ju varit maxat och vi har njutit varje sekund. De första två veckorna spenderade vi mest vid pappas pool. Vi hann även med två nätter på hotell i Stockholm med mamma/mormor och besök på Junibacken. Sen åkte vi till min mormor och morfars husvagn i Riddarhyttan och spenderade några dagar. ?

När Stefan gick på semester åkte vi till Dragsvik i fem dagar och var på stranden dagarna i ända. Så härligt! Och någon dag efter hemkomst blev det hotellvistelse igen i Stockholm med goda vänner. ?

Sagostigen har vi också besökt, men det var lite av en besvikelse tyvärr…

Och så blev det Dragsvik igen i måndags där killarna är kvar… Vi har hunnit med en del små men mysiga utflykter. Mest besökt är nog pappas pool, såhär mycket har den nog aldrig använts. ???

Jag älskar sommaren 2018 och kommer blicka tillbaka med glädje på dessa veckor i vinter. Bara HOPPAS nästa sommar blir minst lika bra vädermässigt. ☀️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.