sandrasinspiration

Vacay

Yeeeey mitt första inlägg här på bloggen. Spännande… Är så tacksam att jag har fått denna blogg fixad till mig så att jag kan fortsätta härifrån istället för på nouw, även om jag inte har något emot den plattformen 🙂

Mina gamla inlägg från tidigare blogg kommer att komma in så småningom så egentligen blir inte det här första inlägget.

Just nu ligger jag i en loungesoffa vid en husvagn i Dragsvik. Vi är här hela veckan jag och min lilla familj. Vi har strålande väder som resten av Sverige och njuter för fullt av sol och bad hela dagarna. Imorgon ska vi ta oss in till Nyköping för lunch innan det blir stranden igen. På fredag blir det hemfärd så det gäller att ta vara på dagarna.

Vad har ni för er om dagarna? Visst är vädret bara SÅ härligt! Jag älskar det här. ☀️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.