Minimalism

Utan whatsapp och messenger 1 månad

Jag hade enl min Iphones funktion skärmtid lagt för mycket tid på Iphone där whatsapp var högst rankad. Därför ville jag ändra det. Så jag tog bort WhatsApp och messenger.

Mycket blir förvirrat och missförstått via nätet. Det är bättre att inte vara i dessa sammanhang där vissa tror fel saker och det skapar missförstånd och ibland så långt som osämja.

När jag la till whatsapp och messenger nu insåg jag att jag fått massa missade meddelanden. Men jag hade inte missat något, egentligen. Det viktigaste hade kommit fram via vanliga samtal eller brev. Jag märker även att jag var på väg att gasa på och skriva massa till flera på whatsapp men ångrade mig senare. Det är finare med IRL kommunikation.

Jag blev senare tvungen att skaffa tillbaka messenger o whatsapp när jag tappade bort mitt sim-kort och inte kunde ringa vanligt. Det var i samband med ett flytt av sim-kort från Iphone till min enkla nya Nokia 3310 som jag tappade bort sim-kortet typiskt. Men funderar på att ta bort de igen.

Jag kommer längre fram skriva hur det var att ha Nokia 3310 under min semester.

Med vänlig hälsning,

Sandra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.