Gitarrerna till min låt klara – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Gitarrerna till min låt klara

Hej

Låten som jag arbetar med just nu fick sina gitarrer levererade av musiker idag, så underbart. blev så glad när gitarristen skrev att han skulle jobba på det, som guld i mina öron.

Satt hela kvällen (natten) med att försöka få in de i låten genom att klippa de delar jag ville ha samt ändra ljuden på det sätt jag gillar, jag märkte att det var en gitarrpedal som jag inte gillade tex och att tremolo inte gör sig bra på gitarrer

sedan gjorde jag flera lyssningar på en högtalare i vardagsrummet, jag själv sitter i sonens lekrum och jobbar

Jag ska inte nörda in mig så länge nu ska jag klippa klart piano och stråkar och sång på snabbaste sätt och sen direkt till mix o mastring, för att jag känner att det kan inte ta mer tid , jag lägger ner för mycket tid, och jag vill inte överarbeta, speciellt om det inte kommer att spela en stor roll, sorry alla som skruvar på ljud , men musiken måste ut 🙂

jag fixade även med fiolljud, vilket tog lite tid, och sen höll jag på länge och mixa så att det lät som jag kände att jag gillar, det är så känsligt detta med musiken för mig, om något är för högt eller något sticker ut för mycket reagerar jag direkt och måste ändra med en gång, kanske bara ska lita på att mixare och mastraden kan sitt jobb och förstår min genre…

jag la även en stämma för fiol och för piano och det ska nu redigeras, ibland känns det som evighetsgöra, men jag får fokusera på det tills det tar slut helt enkelt.

 

Mvh

Sandra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.