Ibland tappar man bort sig i vilken låt man vill släppa – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Ibland tappar man bort sig i vilken låt man vill släppa

Det som hände var att jag ville få ut en låt snabbt och då så tänkte jag på den låten som är mest klar och började jobba med den. Men den kändes inte rätt som första släpp utan blev som ett måste mer. Sedan velade jag igen på vilken låt som ska ut. Så har jag gått tillbaka till ursprungliga låten jag vill släppa, Dear Ana, det är så svårt att fokusera på rätt saker då man bara vill släppa något. Blev som stressad att jag tänkte fel och mars månad gick. Hoppas på att april är mer rätt!

Detta tar mitt fokus

Instagram

Facebooksida

Hemsida

Mitt datakrångel

Alla andra som är snabba på att släppa låtar

Bild från gårdagen:

Beso

Sandra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.