Annandag påsk träning – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Annandag påsk träning

Mitt enda mål för mig själv den här dagen var att få till träningen och målet gick igenom. Richard min sambo åkte med Alexander till farmor och jag tränade Jillian Michaels hemmaträningsvideo ripped in 30. Den var riktigt jobbig, jämfört med tidigare hemmaträning jag gjort. Rekommenderar hennes video. Det kändes i ben- och rumpmuskler  samt var smart uppdelad med 3 min cardio, 2 min styrka och 1 min magträning flera gånger om. Sedan när man har det riktigt flåsigt säger hon peppande meningar. Just när man vill sluta, vilket gör att man får mer kämparglöd. Jag har tidigare tyckt att dessa meningar är onödiga och för konstiga via dvd men när man är mitt i, när man håller på att kämpa och inte vill göra mer så hjälper det. 

Besos

Sandra 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.