Påskhelgens aktiviteter  – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Påskhelgens aktiviteter 

Helgen började på fredagen med att jag gick och hälsade på min nära vän som fått barn. Lilla Luna heter hon. Så söt liten flicka som var det finaste jag sett på länge. Så små de är när de är nyfödda. Man glömmer så snabbt hur små och sköra de är. Man var ju livrädd att något skulle hända Alexander när han var så liten. Det var en härlig stund att träffa min vän som jag inte sett på länge.

Untitled
Lördagen åkte vi till min syster på påskkalas med en massa barn. Det var supermysigt och väldigt planerat. Alla hade med sig pyssel och mat. Alexander letade även efter påskgodis i trädgården och hittade!


Det enda tråkiga var att Alexander hostade mycket, det slutade i förkyldning och hostmedicin för honom. Men mycket pigg var han ändock.

Söndagen var vi hos mina föräldrar och åt mat och Alexander lekte lite med sin kusin men vilade också ut förkyldningen innan det var dags för att åka hem.

Måndagen var det lek och middag hos Alexanders farmor. Vi köpte även en springcykel till Alexander som vi inte vet om vi ska behålla eller byta till en med stödhjul. Han uttryckte sig tydligt om att han ville ha pedaler och stödhjul. Så vi får se…

Besos

Sandra Diaz

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sandradiaz
      sandradiaz

      Hej Klara, vi köpte en springcykel men han ville inte ha den så vi bytte ut mot en med stödhjul. Han var inte så nöjd att springcykel inte hade pedaler ocj han hade provat kusinens cykel med stödhjul och då hade han redan bestämt att han ville ha en likadan. Men jag vet att det är rekommenderat med springcykel men tänker att vi alla 80tals barn hade stödhjul och vi mår bra så det kan inte vara så farligt 🙂