Wordpress uppdateringar, McDonald’s – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

WordPress uppdateringar, McDonald’s

Hej

Idag har jag jobbat, kört fram och tillbaka till Södertälje i min lilla bil Fiat 500. Snart kommer jag att kunna använda cab funktionen i bilen.

Vi åt McDonald’s mat, jag tog en sallad , en sådan med kyckling pesto och pasta, den var ok men inte världens godaste men fungerar för en dag då man inte hinner laga mat.

Sedan har jag varit hemma och uppdaterat min blogg! Jobbat med mina Kategorier, uppdaterat länkar till andra sociala medier som Instagram Facebook Flickr mm. Även kollat lite på taggar och hur man skriver in det i WordPress. Det viktigaste jag gjorde var att, själva adressen www.sandradiaz.se inte leder till någon annan adress på blogg.se utan till den här, ändrade det hos min webhotell i DNS inställningar, inte så svårt. Ändrade även Temat, är inte helt nöjd med denna då jag tycker att texten blir så liten, men jag kan inte ändra det själv, för jag vet inte hur, men kanske kommer på det nån gång. Här är en jättesöt collage jag gjort.  Den är lite vårinspirerad 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.