Sjukt barn – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Sjukt barn

Hej,

Jag har haft sjukt barn den här veckan har inte varit så roligt. Dels för att man oroar sig för ens barn, vad har han åkt på? han hade som högst 40,1 graders feber och det var läskigt, 1177 rekommenderade att vi skulle åka in till sjukhus på tisdagen så vi åkte in, men läkaren visste inte vad Alexander hade för något och att det tydde på virus. Det höll i sig i 3 dagar och igår var Alexander väldigt kinkig, ville inte äta upp all mat, ville inte leka, ville inte mycket. Så han låg och snuttade hela dagen vid mitt bröst och jag gjorde allt för att han skulle må bra. Det vände som tur var på kvällen, när han skulle äta middag då plötsligt var gamla Alexander tillbaka glad och skrikig. Är så glad att han mår bättre! Det är så läskigt man vill inte att barn ska vara sjuka. Det viktigaste är verkligen hälsan att han mår bra. Och att vi alla mår bra.

kaboompics.com_Old analog camera in woman's hands

 

Funderar på att idag ta med kameran ut och öva på mina fotokunskaper när bebis sover i vagnen , har även en liten guide. Hoppas jag hinner med det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.