Hjärtljud! – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Hjärtljud!

Hej i tisdags var vi hos barnmorskan och gjorde ett så kallat “fosterljud” det bestod i en mick som satt i en plastig leksaks högtalare (den är säkert mer avancerad än jag beskriver). Med den här micken letade barnmorskan bebisens hjärtljud och analyserade den. Då kände bebisen micken och började sparka mot den, i och med att jag både hörde och kände sparkarna upplevdes det större och det var nog då jag kände sparkar för första gången. Bebisen sparkade mot micken 4,5 gånger :)! Det är kul att bebisen är så pigg av sig! Roligt var det att den inte gav sig och sparkade på. Men jag vill inte peta mer för den är så liten. Hjärtljuden var perfekta enligt barnmorskan vilket var lugnande att höra. Jättemysigt var det!

Beso

Sandra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.