lax, walking dead och bilen – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

lax, walking dead och bilen

Idag har jag lagat lax i ugnen med grönsakerna brocolli, morot, tomat, vitlök på med olivolja. Slår in allt i folie och in i ugnen i 50 min. Skär en ny foljebit och fyller med potatisbitar som jag även stoppar i ugnen. Det är skönt att laga den här maten för att man gör inte mycket och maten blir god och nyttig. Så fiskkvoten är fylld nu! Borde lägga upp bild men jag glömde att fota..

Sedan kollade jag på The Walking dead serien, den är riktigt bra jag kan verkligen rekommendera den för er orädda. Fixat lite pappersgöra och även gått ner till bilen och tagit bort snön från den. Efter det kände jag en värk i magen kanske av ansträngningen? jag har läst att man ska anstränga sig så mycket att man själv känner att det inte är OK. Men när går gränsen? Man måste ändå kunna göra vissa saker ju.

Jag har i övrigt mått bra idag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.