Tidningar tidningar tjejtidningar! – Minimalism
sandradiaz

Minimalism

Tidningar tidningar tjejtidningar!

Alltså tidningar de lockar en så mycket med massa rubriken jag tycker dem är så mysiga speciellt tjejtidningar med lite skvaller och så, och tips om massa bra produkter, skumt att man tror att en tidning ska förbättra ens liv. Jag köpte en tidning och en artikel handlade om smink, tror att sminket de rekommenderade en att köpa landade på 20 000 hahaha det roligaste va att man skulle ha primer för ansiktet och sen en ögonlocksprimer också för det höll fast ens ögonskugga bättre.. Ja men det är alltid lika kul att köpa en ny tidning med nya småsaker som man kan plocka fram som små presenter.

Besos

sandra

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandradiaz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.