Minimalism

På sommaren vill man…

När det är sommar vill man inte missa något, man vill gå på alla galna utekonserter eller utomhusfester som finns på stan. Man vill öppna sin famn och sträcka sig mot världen. Man vill leva nu och man vill leva snabbt. Man vill ta av sig alla tajta kläder som man har på sig och slänga alla skor. Man vill inte veta av saker som facebook, twitter, tv, filmer.. det kan man göra när det är kallt. Man vill höra av sig till gamla vänner man inte hunnit se pga alla måsten man haft. Man vill sitta på utefik med sin älskade vid vattnet. Alla aktiviteter ska helst vara nära vatten. Vatten så att man snabbt kan hoppa i om man känner sig för varm, eller doppa fötterna. Man känner att man ska spricka nästan hela tiden, så fort man vaknar, så fort termometern stiger.

Här är en bild från i onsdags när jag badade på riktigt för första gången i sommar.

20130718-223821.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.