Skriva och pastellfärger – Minimalism

Minimalism

Skriva och pastellfärger

Som ni märker tycker jag om att skriva. Gärna fina saker.. jag vet att när jag själv läser bloggar gillar jag att se bilder på saker som jag tycker om. Det kan vara ett fint hus, fina färger, fina människor, en fin låt, härligt god mat, fina kläder, en länk till något jag gillar, saker eller hus med rustik känsla. Men en sak de har gemensamt är att de är fina för ögonen gärna i någon ljus färg, lite som en dröm…och får mig att må bra.. gärna i pasteller. Oh pasteller! Det kan vara kläder, köksprylar, möbler, eller himlen som är i någon rosapastell färg.. drömmer mig bort..

försöker klura ut hur man lägger upp många bilder som man hittat på pinterest eller på flickr..kommer snart!

Besos

Sandra

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.