The life of rosengren

En ljuv liten röst med ränder

001

Om Millie själv får välja…

002

Ränder i alla möjliga färger…

God morgon helg!

Hoppas att du hade en fin kväll igår. Jag blev väckt av en ljuv liten röst som försiktigt sa: ”Mamma aken? Millie inte sova mej. Fjykåst snajt?” Då var klockan strax efter sju och hon fick en flaska välling framför Disney Junior och jag kunde halvslumra en timme till innan hon kom in till oss för att mysa i nästan en timme! Underbar start på lördagen.

Jag preparerar kroppen med min supergröt (korn och quino gröt med ett ägg och en mosad banan i) inför en timme av cardio med intervaller på Sats. Idag är den dagen i veckan som jag äter som vanligt utan några speciella ätfönster som det annars är när man äter enligt Periodisk Fasta.

Vi har en sån där skön lördag idag, en lördag som innehöll en massa planer men som vi har ställt in. Istället känner vi oss för och ser vad dagen har att erbjuda. Men först träning. Under eftermiddagen och kvällen kommer jag att börja förbereda bloggflytten som sker under morgondagen. Bloggen kommer att ligga kvar här under ca två veckor med en länk till den nya adressen, sen försvinner den helt från Loppi. Spännande med lite nya vindar under vingarna!

Önskar dig en fin förmiddag!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.