The life of rosengren

Bombad

003

Millie med sina favorit smycken.

God kväll!

Jag hoppas att du har haft en skön lördag och än är den inte över.

Jag ändrade min plan idag och tog med mig Millie och Magnus till Sjövillan Motion i Hammarby Sjöstad för en familjeträning. Magnus åkte och tankade och Millie somnade i bilen så jag jag fick 25 minuters egentid på löpbandet innan de kom och vi körde överkropp och lek. Det märks att hon är van att vara med oss på gymmet, hon har koll på hur de flesta maskiner fungerar och hur man ska göra olika övningar. Mest av allt gillar hon att studsa runt, hoppa jämfota (det har hon kunnat i snart ett år!), göra kullerbyttor och hänga i ringarna.

Jag känner mig helt bombad i huvudet och är sjukt trött. Det enda jag vill göra resten av kvällen är att ligga i soffan under täcket…bara vara. Inväntar att Liten som drar runt som en virvelvind i huset ska däcka, för min energi tog slut för en stund sedan. Magnus status verkar vara ungefär densamma.

Vad gör du ikväll? Mello kväll?

Kraaam

J

Pssst…du får gärna rösta igen på mig HÄR, vore roligt att få bli veckans blogg på Besökstoppen. Jag ligger just nu tvåa. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.