Happy Valentine´s Day – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Happy Valentine´s Day

Fotor0213220137

God morgon!

Freeeedag, whooop whooop underbart och härligt. Jag ska snart till jobbet och i eftermiddag ska Maja och jag in till stan ingen, men den här gången för att sätta henne på tåget till sin pappa. Magnus jobbar hemifrån idag och myser med Millie som trots kräk attacker igår var pigg och glad. Måtte det inte bli värre…vi hade trots allt en kräk fri natt och nu är hon precis som vanligt igen, bara något gnälligare då hon vill ha välling som vi tänkte avvakta med lite till.

Hon sitter och pärlar med nya pärlorna och pärlplattan som hon fick igår (tidig alla hjärtans dag pressie), de kommer att hålla henne sysselsatt större delen av dagen. Maja fick “Sam och Sigge och den långa resan” av Lin Hallberg och Margareta Nordqvist, Bonnier Carlsen Bokförlag. Perfekt läsning för en tjej som gillar hästar och ska åka tåg i en timme. Magnus överraskade jag med en stor röd ros på köksbordet nu på morgonen…vi ska äta och dricka gott ikväll (förhoppningsvis, tar inget för givet nu när magsjukan härjar här hemma) och sen har jag fler överraskningar på lut. Bara det bästa åt den bästa!

Jag fick ett mail igår om att jag är en av fem utvalda bloggar som har chansen att bli veckans blogg på Besökstoppen, snälla gå in och rösta på mig HÄR, vore jätteroligt att få bli utvald!

Önskar dig en underbar fredag och framför allt en underbar dag av massor av vänskap och kärlek…en dag av extra allt helt enkelt!

Pöss & kraaaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.