The life of rosengren

Den perfekta kärleksmiddagen

Jag älskar när det finns en anledning att fira den helt underbara kärleken, Magnus och jag hittar alltid på olika anledningar till att fira oss.

För snart exakt sex år sedan åkte vi iväg på vår första utlandsresa, en resa som vi hade tagit över från hans föräldrar (en sån där gratis resa till Riga) som visade sig bli den helt klart bästa och roligaste resan jag någonsin har gjort. På en ”pråm” från forna Ryssland med termostater i hytterna som lossnade från väggen när man skulle reglera värmen, sängar så smala att det knappt gick att ligga platt och madrasser så solkiga att de nästa gick sönder…Vi skrattade oss igenom en sjögång som jag stundtals trodde skulle vara slutet för oss båda och alla andra på båten. Vi promenerade igenom ett kallt, grått, regnigt och blåsigt Riga, hela tiden hand i hand med konstanta stopp för härligt hångel. Jag led med det par som hade bokat resan genom en resebyrå och fått se bilder på hytten…som inte alls visade sig stämma överens med de hytter som fanns tillgängliga på båten. Det hade betalat dyra pengar…Men Magnus och jag brydde oss inte, vi var nykära, fulla av liv och hade bestämt oss för att detta skulle bli resan med stort R…och det blev den. Jag skäms nästan att säga den (i alla fall lite), men jag tror att vi var runda under fötterna i hela två dygn…två ansvarsfulla föräldrar som betedde sig som två tonåringar…33 och 34 år gamla…men jisses vad roligt vi hade och så har det fortsatt…i sex år och förhoppningsvis i mååååånga år till.

321_26695203478_316_n

Den här bilden tog Magnus strax innan vi steg av båten i Riga, sportlovet 2008.

Eftersom vi har fått hem Tastelines Matkasse Barnkassen bestämde vi oss för att laga middag hemma idag (också på grund av att Millie kräktes igår, restaurang besök kändes inte som ett alternativ trots att hon är frisk igen). Det blev helt klart den perfekta kärleksmiddagen…en sån där historia som man äter med händerna och som kanske inte representerar kärleken så mycket…just därför valde vi den. För såna är vi…vi gör tvärtom…

004

Vi hade glömt att handla hem chilipulver så vi hoppade över bönorna och gjorde en mer tacoliknande middag...enkelt, snabbt, gott och härligt kladdig fingermat. En helt klar 12:a på den romantiska skalan…speciellt med bubbel till. (ikväll ser drickfönstret lite annorlunda ut).

Nu ska Liten hoppa i säng (vi har en ”lilla familjen helg” den här helgen), Magnus har tänt brasan och spelar upp den ena helt fantastiska låten efter en annan. Jag ska bara njuta av att det är fredag, en hel helg framför oss och att det faktiskt är den stora kärleksdagen idag.

Ha en underbar kväll och glöm inte att gå in och rösta på mig HÄR!

Kraaam
J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.