Morgonmys – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Morgonmys

002

Torsdagsmys i baggy Please jeans och en gammal Peak hoddie, pigg? Inte särskilt va? Inte murgrönan i bakgrunden heller…

God morgon!

En fullbokad torsdag med besök i skogen, chokladbollspartaj, barnhämtning, avstämning med Teresa om hur hennes vecka har gått och sedan in till stan för att droppa Millie hos Magnus så att Maja och jag kan ta oss till förhandsvisningen av LEGO filmen. Åh vad jag längtar tills imorgon, freeeedagsmyyyys och Alla Hjärtans Dag myyys, men mest av allt HELG!

För en liten stund sedan kom en yrvaken Millie upp, älskar att få morgonmysa med henne innan vi ska vara ifrån varandra hela dagen.

Idag är det dag 4, vecka 1 av min egen fältstudie (som Kostrådgivare), Periodisk Fasta. Saknar min frukost de mornar som jag inte har tränat, vet inte om det här är något som är riktigt min typ av “metod”. Känner av i kroppen att mitt kalori intag är något mindre, men Magnus säger att jag snart kommer att vänja mig. Blir bara ännu mer övertygad om att en vanlig sammansatt och genomtänkt kost är det allra bästa, med ett “vanligt ät fönster” med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. I alla fall för mig. Men jag ger inte upp än, vill gärna se hur lång tid det tar för min kropp att vänja sig.

Önskar dig en fin dag!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.