LEGO och magsjuka – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

LEGO och magsjuka

1897840_10151952231558479_2079540307_n

Maja och mamma mys så här dagen före Alla Hjärtans Dag

God kväll!

Majas och min moviedate började väl inte riktigt som vi hade tänkt oss…strax innan vi var framme på Medis för att lämna över bil och en Millie till Magnus så kaskad kräks Millie över hela sig själv. Självklart så fanns det varken papper eller våtservetter i bilen och någon möjlighet till att stanna vid sidan mitt i trafiken var lika med noll. Bara att försöka lugna Millie som av förklarliga skäl var upprörd samtidigt som Maja höll på att storkna av lukten där bak.

Som en räddare i nöden kom Magnus med massor av papper och vi skalade av Millie kläderna innan Maja och jag promenerade mot tunnelbanan och Magnus åkte hem med Millie (hon kräktes tack och lov inget mer i bilen). Nu får vi se hur smittsam den här kräksjukan är…den härjar nämligen vilt på Millies förskola. Det är nog det absolut sista jag vill ha den här helgen…

Med tvättade händer, dricka och popcorn tog vi plats på Biograf Grand Stockholm på Sveavägen tillsammans med en rätt så nätt skara nyfikna och förväntansfulla barn med föräldrar. Lyx tyckte Maja att få gå på förhandsvisning och att få vara först att se filmen. Det var tur att även jag fick popcorn för det var dem som höll mig vaken, filmen var både underhållande, charmig och välgjord, men att sjunka ner i biostolen efter en intensiv vecka är som bäddad för att ögonen går i kors. Men absolut en  film att rekommendera till alla LEGO tokiga ungar runt om i landet.

007

Lyckan var total när den här fina goodiebagen delades ut med legoprodukter från filmen samt en stor affisch.

Hoppas att du har haft en fin torsdag, nu laddar vi om inför årets mest kärleksfullaste dag, här hemma tjuvstartade vi idag…Millie och Maja fick sin alla hjärtans dag present innan vi åkte in till stan. Vad det var får ni se imorgon.

God natt alla fina!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.