Nytt till ansiktet – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Nytt till ansiktet

Söndagens härliga eftermiddag på Skepparholmen tillsammans med B.A.B.Y, Reztart och Röhnisch ligger fortfarande kvar i minnet. Idag beställde jag äntligen de två valfria ansiktsprodukter från c/o GERD som vi fick ett erbjudande om att göra.

10385533-origpic-448697.png_0_0_100_100_300_321_75

BLUEBERRY QUEEN CREAM är en rik dagkräm som återfuktar, mjukgör och ger din hy en perfekt balans. Kompositionen av ecocertifierade råvaror och den E-vitaminrika Blåbärsfröoljan gör Blueberry Queen Cream mycket vårdande för hud med behov av fukt.

3176448-origpic-751f0a.png_0_0_100_100_300_321_75

Blueberry Eye Serum är närande och fuktgivande för den tunna huden under ögonen. De exklusiva oljorna, med bland annat blåbärsfröolja, neroli som lugnar känslig hud och morotsfröoljan, som har en viss uppstramande effekt, lugnar och återfuktar huden under ögonen.

c/o GERD, Nature Cosmetic Group Of Swedisch Lapland har endast ekologiska produkter som de själva har framtagit. Otroligt spännande tycker jag och vi fick chansen att prova några av produkterna på Skepparholmen.

Nya favoriter!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.