Inspiration till sovrum – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Inspiration till sovrum

pics01

Jag har blivit en riktig google junky inför vårt husbygge och då främst när det kommer till inredningsinspiration. Huset är funkis och består av många fönster från golv till tak. Just nu drömmer jag mig bort i all sovrumsinspiration som finns. Vilken stil ska vi ha? Modern? Shabby Chic?  Skärgårdskänsla? New England?  I-lands problem jag vet och faktiskt ett rätt så härligt i-lands problem om jag ska vara ärlig.

sfdc47c17f251d24343aadb485206f0fae2_1024x1

sovrum_1

sobert_sovrum

Jag tror att vårt sovrum kommer att bli en skön blandning med grå/vita nyanser, mer åt det moderna/romantiska hållet än åt Shabby Chic. Jag vill ha stora kuddar, filtar och fluffiga täcken med en vit, hög, blank och stor byrå med snittblommor och mitt smyckeskrin från Tiffany´s i NY och denna ljusstaken från Svenskt Tenn.

GA10005_1

Vänskapsknuten i mässing

Vad är din favorit inredning till sovrum?

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.