Leksaker för oss – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Leksaker för oss

Jag bodde i USA under större delen av min tonårstid tillsammans med min familj. Min yngsta lillebror var fem år när vi flyttade dit och helt galen i bilar (det är han i och för sig fortfarande). I dag är utbudet bland leksaksaffärer stort, men då i slutet på 80-talet, början på 90-talet så var Toys´R us den stora leksaksjätten, i alla fall i där vi bodde.

Många långa timmar spenderades där, varje bil och legopryl skulle analyseras och tittas på. Även när jag sedan blev mamma till min äldsta dotter 1996 och jag hade flyttat tillbaka till Sverige så var det Toys´R us som var den ledande leksaksbutiken i min gamla hemstad. Ännu en gång skulle det spenderas timmar i denna affär, men nu hade jag förflyttat mig till den rosa delen med dockor och barbies.

Men Pokémon har nog alla mina tjejer hållit på med, det har blivit ungefär som med kulor, finns alltid kvar och kommer alltid tillbaka.

POKEMON-SPRING-TIN-2012-042550-929652.ashx

Få se sen när Millie börjar skolan om ett par år om det ännu en gång ska inhandlas Pokémon kort.

Men till sommaren så ska hon få en traktor som hon kan lasta med saker, den och trehjulingen kommer att användas flitigt nu när hon inte är lika kort i rocken längre. Förra sommaren cyklade hon mycket och gärna, men nådde inte helt ner till pedalerna.

ROLLY-KID-Valtra-traktor-och-släp-591511-984500.ashx

Just nu så har Toys´R us rea, in och fynda vettja! Du kanske till och med hittar årets julklapp redan nu.

Kraaaam

J

I samarbete med Toys´R us

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.