Träning är bra till mycket – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Träning är bra till mycket

Efter att ha legat under filten, stoppat i mig två Panodil till så kände jag att en promenad kanske kunde göra susen, få igång blodcirkulationen och kanske lätta på trycket. Snopet kom jag på att skorna stod på jobbet (kände att det skulle bli aningen kallt att promenera med vanliga gymnastikskor i -7 grader) . Hoppade istället i träningskläderna och åkte bort till gymmet, borde vara lugnt mitt på dagen utan allt för mycket skränig musik och bullriga människor, tänkt jag och jag hade rätt.

Jag ställde mig på löpbandet och gick och gick…axlarna sjönk allt längre ner och huvudvärken gjorde sig lite mindre påmind, den försvann inte helt, men det värsta dunket lade sig.

013

Nu har jag även fått i mig lite mat och ska tappa upp ett bad, då kanske det där sista molandet försvinner och jag kan vara en pigg och glad mamma i eftermiddag.

014

Kalkonfärsbullar med en krispig råkostsallad och fetaost

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.