Lyckade restultat = stark mentalt – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Lyckade restultat = stark mentalt

Det var ett överbefolkat Sats idag när jag kom dit på morgonen, det fullkomligt vimlade av nya ansikten som skulle in och köra pass. Kul och jag hoppas att få se dem där igen, att alla de nya ansiktena inte ger upp efter ett par veckor och hamnar i de gamla vanorna. Att alla de nya ansiktena har skrivit upp sina mål med träningen och även mål med den mentala biten. För träning handlar så mycket mer än att skapa en snygg kropp, den handlar minst lika mycket om att må bra inombords och ibland är det den biten man måste ta tag i först innan man ställer sig på löpbandet, för annars är risken stor att du faller tillbaka rätt så snabbt.

010

Jag har blivit proffs på att ta tillvara på dem tillfällen som ges i vardagen, de där små stunderna som hela tiden finns framför fötterna, det är just de stunderna som är viktiga att hitta när du behöver tänka mer på dig själv.

Jag tog ett långt hett bad i dag på eftermiddagen samtidigt som jag la en vitaminrik mask på ansiktet. Det finns inget härligare efter det att du har tränat att bada hett och låta musklerna vila, bli så där skönt trött.

Idag kom den officiella inbjudan som jag har väntat på efter den teaser vi fick innan jul, en eftermiddag och kväll:  HÄR.

Tillsammans med härligt inspirerande och sköna tjejer, mina fina B.A.B.Y sisters och i en underbar miljö i samarbete med bästa Reeztart så ska vi kicka igång ytterligare ett härligt tränings- och hälsopirerande år med The B.A.B.Y Network. Ni har en rad härliga events under året att se fram emot.  I maj är dags för alla mammor att få sig en boost, men det får ni veta mer om senare.

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.