Efterlängtat paket med Minirodini – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Efterlängtat paket med Minirodini

001

Ett efterlängtat paket från Babyshop.se som damp ner i brevlådan idag.

002

Klänning från Minirodini till Millie, det får bli morgondagens förskoleoutfit.

004

Tvungen att prova den så klart och det krävdes en muta för att få av den.

Hade förmånen att bli hemskickad tidigt från jobbet idag, bara halva barngruppen närvarande så vad passar väl bättre än en timme på löpbandet och planera roliga saker för verksamheten. Jätteskönt att även kunna hämta upp Millie tidigt så här första dagen tillbaka från den långa ledigheten.

Vi ska nu fortsätta mysa i soffan medan jag knåpar ihop några intervju frågor till Åse, alias 56 kilo som så snällt ställer upp. Hela intervjun är för ett grupparbete om LCHF som ska redovisas den 19:e och 20:e januari på Lillsved. Kul att få med lite real life och inte bara ren fakta.

Önskar dig en fin eftermiddag!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.