The life of rosengren

Julskinkan får nytt liv

Jag brukar alltid frysa in det som blir kvar av julskinkan i olika småpåsar som jag sedan kan plocka fram och bland annat använda på pizza. I kväll plockade jag fram en påse julskinka bitar och gjorde en jag-tager-vad-jag-haver-hemma-rätt.

Fotor0104181233

022

Jag-tager-vad-jag-haver-hemma-rätt-med julskinkan 2013.

Strimlad zucchini

strimlad/hackad gul lök

 en liten påse av årets trattkantareller/kantareller

tärnad julskinka

lite små bitar av pepparoni salami

1 burk creme fraiche med smak av champinjon och kantarell

1-2 dl vatten

salt och peppar

Nudlar

Stek upp alla ingredienser, blanda och häll i creme fraichen och vattnet. Koka upp nudlarna och häll dem sedan i julskinkablandningen.

Servera

Både gott, enkelt och framförallt en snabb rätt.

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.