The life of rosengren

Familjeaktivitet och ännu en vinnare

Godmorgon!

Igår startade Fitness Festivalen igång i Göteborg och flera av mina B.A.B.Y kollegor är på plats, det hade varit jätteroligt att åkt dit och upplevt vår otroligt häftiga utställning ”Powered by Health”, men den här helgen ligger min prioritering på familjen, vi börjar dagen med sovmorgon och en lång frukost.

unnamed 1

 

Det ska bli spännande att få höra om feedbacken på utställningen sen.

Vi ska snart börja göra oss klara för att sen bege oss mot Fjärilshuset, jag ser fram emot en mysig familjeaktivitet och den 25 gradiga värmen. Sen väntar julpyssel och julstök inför 1:a advent imorgon.

Fotor113085017

I eftermiddag/kväll lägger jag ut vinnaren i min Nickelodeon tävling som avslutades igår, så håll utkik alla ni som tävlade!

Önskar dig en fin lördag.

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.