Familjeupplevelse med MyDay – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Familjeupplevelse med MyDay

Som en sommarpresent så fick alla vi som är Polarn O. Pyrets bloggkompisar en kul upplevelse för hela familjen från MyDay där vi fick välja fritt från det stora utbudet.

Imorgon ska vi äntligen nyttja denna fina sommargåva som numera har blivit mer av en tidig julklapp med ett besök på Fjärilshuset i Hagaparken tillsammans med Magnus, Maja och Millie. Jag har aldrig varit där och Maja blev överlycklig när jag avslöjade mina planer. Jag är lite skeptisk till hur Millie kommer att reagera då hon är rädd för de flesta djur…men visst är det väl så att ju mer man blir utsatt desto mindre läskiga blir dem, hon får helt enkelt bita ihop. Jag ser i alla fall mest fram emot den tropiska värmen så här strax före advent.

1479498_10151802385018479_1235150241_n

Millie och jag börjar vår fredag med sovmorgon, brödbak och en lugn förmiddag innan det är dags för oss att åka till förskola och jobb. Frustrationen från gårdagen har släppt, men julledigheten kan inte komma fort nog just nu.

Ha en helt underbar fredag alla fina!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.