En sån söndag om jag får välja – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En sån söndag om jag får välja

Idag önskar jag mig en “sån söndag”, en söndag enligt hur jag vill att den ska vara och vi är på god väg, sovmorgon,brasa, tända ljus, doft av vanilj och rostade mackor, tvättmaskinen snurrar – CHECK!  Huset ska snart städas, träning med pt-Mange väntar runt lunch, en god söndagsmiddag, lussebak med tjejerna och en kväll framför brasan med Magnus. Just det, glada barn är ett plus!

Fotor112483425

Kunde inte gå och lägga mig igår kväll, det är ytterst sällan som jag och Magnus INTE går och lägger oss samtidigt, det händer typ aldrig, men igår så kunde jag inte slita mig från Sex & The City 1 & 2 på sjuan! Såg inte klart hela tvåan då ögonen till slut gick i kors (ha sett den två gånger tidigare så det gjorde inte så mycket), men det var mysigt att ligga där helt ensam i soffan, drömma mig tillbaka till NYC och vara så där riktigt tjejig. Girlsnight up med rosa bubbel i glaset och brasan tänd, mysfaktor = HÖG! 😉

P.S Millie sov förövrigt i sin säng hela natten utan att komma upp, tummen upp på den.

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.