Starka kvinnor – The life of rosengren

The life of rosengren

Starka kvinnor

Om ett par veckor (30 november – 1 december) är det dags för Fitness Festivalen i Göteborg.

I år kommer The B.A.B.Y Network att ställa ut med ett Vernissage ”Powered by Health” av Linnea Frank och Malin Nylén. Du finner även ett ”B.A.B.Y Bloggers INC” där  du som bloggar kan återhämta dig, uppdatera de senaste mässnyheterna och nätverka. B.A.B.Ys egen Veronica Jägerlund intervjuar kändisar om det hetaste i hälsobranschen.

Det känns som en evighet sedan vi fick klä på oss den där härligt svettiga kroppsstrumpan och kliva in i cellefonplasten i Linnea Franks studio…

Fotor1112190813

Daily excercise – vardagsmotion – Jenny Rosengren

Efter att först ha tagit fel på dagarna, väntat på min tur i tre timmar så var det äntligen min och Millies tur…nöjd Millie? Nja, första tre timmarna ja, men att krypa in i cellefonplasten var inte en hit med en då 1 1/2 åring. 😉 Men resultaten blev riktigt läckra!

1461659_10151877466899597_669359753_n

Fick rapporten idag att vi numera har passerat 1900 B.A.B.Ys! Helt otroligt roligt vad många härliga träningstjejer det finns runt om i landet. Vill du också inspireras, nätverka och hitta nya träningskompisar? Gå in HÄR och registrera dig eller gå med i vår facebookgrupp och ta del av det nyaste och hetaste inom träning och hälsobranschen bland alla träningsbloggare.

Kraaaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.