The life of rosengren

En söt potatis till middag

Jag har haft dille på sötpotatis under en längre tid, jag älskar att få in det söta med den annars rätt så salta maten då du äter kött eller kyckling. Idag blev det nötfärsbiffar med trattkantarellsås (egenplockade trattkantareller, använde lätt kokosmjölk som bas, creme fraiche med smak av champinjon och kantarell, kalvfond och kryddor efter smak), färsk sparris och sötpotatis till mat när vi kom hem från passet på Sjövillan Motion. En kombination som visade sig vara riktigt god.

1385655_10151764822183479_1577927027_n

Om man sätter på grillen på ugnen en stund så blir den annars rätt så mjuka sötpotatisen ännu godare med en fin gyllenbrun färg.

Som vanligt på söndagseftermiddagen så kommer den att handla om skolarbete, denna gång i form av att utvärdera och förklara vad bålstabilitet är.

Hoppas att du har en fin söndag!

Kraaaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.