Loppis nya ansikte – The life of rosengren

The life of rosengren

Loppis nya ansikte

Det är alltid kul med förändringar och förbättringar. Idag lanseras Loppi.se nya ansikte, på den nya startsidan så hittar du bloggar, tävlingar, erbjudanden och shoppingtips. Dessutom så är sajten numera responsiv så den funkar att läsa lika bra i mobilen på väg hem från jobbet, i soffan, på rasten på jobbet eller i väntan på bussen som den gör om du går in via datorn. Kanoners tycker jag om det! Personligen så tycker jag även att den nya sidan är riktigt snygg och tilltalande. Lätt att hitta det man söker.

Jag kan ju heller inte sticka under stolen med att jag allt känner mig liiiite stolt över att få fortsätta som en av Loppis Loppibloggare. Tack Loppi!

NYALOPPISE

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.