Nya vinterskor – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Nya vinterskor

Jag är en inbiten Ecco GoreTex mamma, men förra året så bröt jag trenden med Maja och hon fick ett par Sorel som hon även kommer att kunna ha i år. Millie däremot behöver nya vinterskor. Jag har kollat runt på nätet rätt så mycket och gjort lite jämförelser och tror att jag har bestämt mig.

138070803998723652

Hon har rätt så små fötter, så den här kängan som är en smalare variant (Super fit) och som sitter ordentligt på foten blir perfekt. Dessutom var det ClubprisIntersport just nu, 599 kronor mot 899 kronor, perfa! Hoppas att de finns kvar i hennes storlek. Vi ska också införskaffa ett underställ, Maja har redan fått ett ytt och Millie kommer också att behöva ett. Hon älskar att vara ute så det kommer att bli mycket pulka åkande i vinter.

Kraaaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.