En riktig snoozy morgon – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En riktig snoozy morgon

Snooze knappen är både en väldigt bra OCH dålig knapp…jag vaknade med ett tung huvud och tjock i halsen så den där snooze knappen blev väl använd innan det började bli farligt att trycka på den. Farligt i den bemärkelsen att jag skulle få en skapligt stressig måndagsmorgon och det vill man INTE ha, finns inga värre sätt att börja en ny vecka på.

Fotor0100763910

Millie invigde sin mysigt mjuka pyjamas från Snoozy.

Den är så där mysigt mjuk och det var hon själv som fick välja vilket mönster hon ville ha,  valet föll på en pyjamas med bondgårdstema, få se om det går att få av henne den om en liten stund när vi ska börja göra oss klara.

Hoppas att du får en fin start på veckan!

Ta hand om dig <3

Kraaaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.