The life of rosengren

Dagens måndag

Åh vad härligt, en regnig, mörk och mysig måndag! Jag känner mig så glad och lätt i sinnet…vilken start på en ny vecka.

Fotor093064511

En ny vecka som kommer att bestå av jobb, träning, möten, en kväll på Röhnisch, Underbara Barnmässan och 40-års fest, en rätt så händelserik vecka. Ikväll var tanken att jag skulle gå på ett Victoria´s Secret Home Party, men jag hoppar det och kör ett konditionspass istället. Jag har dessutom redan skickat efter nya VS produkter från Lyko.se.

Att vakna upp till en sån här måndag får mig bara att vilja kryp upp i soffan framför brasan i den mjukaste av de mjukaste:

bathrobe_softie

Min vill-ha just nu! Morgon/badrock från Beach House.

Önskar dig en fin dag!

Kraaaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.