Millies nya overall – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Millies nya overall

Det här med vinteroverall…samma visa varje år, vilken ska man välja…jag har ju pendlat i valet, men idag på lunchen slog jag till. Det blev till slut en vinteroverall från Didrikson med innermudd, härlig pälsluva, massor av reflexer, förstärkare på knä och rumpa, allt det som jag har varit ute efter (och fin). Jag är nöjd med valet och vet att Milliesen inte kommer att frysa i vinter.

Fotor0927171321

Hur går dina tankar kring vinteroveraller? Vilken blev ditt val?

Nu behöver vi fylla på med ny vintermössa, vintervantar, underställ och ullsockor, sen är vi kittade för ännu en kall Värmdö vinter. Hurr och burr vad jag INTE längtar…

Kraaam

J

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.