Skolbänk och stol från IKEA – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Skolbänk och stol från IKEA

Eftersom det dröjer några månader tills vi flyttar in i vårt nya hus så köper vi läs jag inte så mycket nya inrednings saker som jag skulle önska. Men vi har helt enkelt inte plats i vårt lilla hus vi bor i nu. Men jag har länge tänkt att måla om de två små stolarna och bordet från IKEA som står nere i garaget. I helgen så upptäckte jag att det hade läkt in vatten precis där de stod förvarade och är nu tyvärr förstörda. Men istället så hittade jag de här från IKEA som jag tänkte att vi skulle köpa i helgen. Millie älskar att sitta och pyssla, rita, läsa böcker och bygga med lego, då är den här lilla bänken perfekt där hon även kan förvara sina pennor och papper.

0184411_PE335905_S3

Sundvik skolbänk

 

0096633_PE236604_S3

Kritter barnstol

De kommer dessutom att få plats perfekt i ena hörnet av vardagsrummet. En sen tvåårspresent till Liten.

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.