En vecka kvar… – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En vecka kvar…

God morgon regniga ö!

När jag vaknade så stod regnet som spön i backen, men luften är ljummen och så där härligt somrig.

En vecka kvar, SEN går jag på fem veckor semester…nästa onsdag kommer att kännas ljuvlig trots att jag stänger och är kvar in i det sista innan ledigheten. Igår kväll blev vår första bokning för semestern klar, ett par dagar på västkusten, Helsingborg, Halmstad, Båstad (nästan ett måste för mig på sommaren), kanske Göteborg…längtar…även en tur över till Köpenhamn kommer det att bli. Men bara den “lilla familjen”, resten av gänget befinner sig hos sin mamma och pappa.

Onsdag betyder stängning och t r ä n i n g för mig, ska bli skönt att köra slut på kroppen igen. Har inte blivit någon träning sedan i lördags, bara vardagsmotionen och lite mage här hemma. Ska bli så skönt att vara ledig och kunna träna på morgonen utan att behöva gå upp okristligt tidigt.

Hoppas att du får en bra dag!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.