Midsommarfest och de sista detaljerna – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Midsommarfest och de sista detaljerna

God morgon!

Aningen trött i ögat efter en småkrånglande Millie inatt, vaknade ännu en gång och var kokhet, när ska detta ta slut? Men nu när hon vaknade så var hon feberfri, håller en tumme hårt att febern håller sig borta. Idag är Magnus hemma och jag ska ha midsommarfest på jobbet.

Idag kommer en tjej från vårt husföretag ut till oss med en massa prover, de sista inredningsdetaljerna på huset ska spikas! Jag hoppas hinna komma hem en sväng på rasten så att jag får vara med på ett hörn. Annars så är Magnus och jag rätt så överens om golv, kranar, kakel osv. Vi satt med en hög kataloger igår kväll. Jisses så spännande, nu börjar det att hända saker…

Önskar dig en fin dag!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.