En sjöbod och LA – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

En sjöbod och LA

Magnus och jag planerar gärna inför framtiden och sätter upp olika mål. Snart är ett delmål på gång, nybyggnationen av vårt hus.

Jag har alltid drömt om att äga en liten sjöbod på en kobbe långt ute i skärgården där jag kan spendera hela sommaren, liggandes på magen på en brygga och stirra på ett flöte, eller ligga i hängmattan och läsa böcker.

När man behöver vara lite social och se lite människor så tar man båten över till Sandhamn (eller varför inte utanför Smögen?), äter gott, minglar och sover en natt på hotellet. Sen far man tillbaka till sin lilla kobbe. Underbart! Tonåringarna skulle säkert ruttna, men Magnus och jag skulle lätt fixa en sommar lite härligt primitivt.

Sen har jag alltid haft en längtan till att flytta tillbaka till USA, mina fem år i staterna har gjort att jag alltid har en viss längtan. Magnus är helt med på de planerna. Det finns en viss baktanke med allting som vi gör, både privat och karriärmässigt. Målen är satta, vi har till och med åren inräknade…

Hur gör du? Har du drömmar? Eller gör du som vi, gör om drömmarna till mål?

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.