Sommarfest nr 3 – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Sommarfest nr 3

God morgon!

Idag är det sista sommarfesten/picknicken för den här veckan, dvs min egen. Jag håller tummarna att vädret håller i sig så att grillen kan tändas. Det är många förväntansfulla barn som skulle bli väldigt besvikna annars.

Själv vaknade jag med ett tungt huvud, halsont och trötthet i kroppen, har inte tid att bli sjuk nu. Maja stannar hemma från skolan idag och vilar, hon har hostat en del i natt och ser blank ut på ögonen. Är det inte den ena så är det den andra.

Jag hoppas kunna fullfölja min plan ikväll och komma iväg och träna, men det beror helt på hur sent jag kommer från jobbet och statusen på kroppen. Men träningskläder packas ner!

Nu måste jag sätta fart, tidig idag.

Hoppas att du får en fin dag!

Kraaaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.