Muttra hit och muttra dit – The life of rosengren
rosen

The life of rosengren

Muttra hit och muttra dit

Ibland kan jag undra hur folk (nu pratar jag inte barnen utan om vuxna människor) tänker…eller om de tänker? När toapappret nästan är slut så hämtar man väl nytt? Nope…när man tar sista kopieringspappersbunten och stoppar den i skrivaren så hojtar man väl till att nu tog jag den sista bunten! Nope…fick slösa bort 40 minuter av min planeringstid till att åka bort till Kommunhuset och hämta tre lådor papper så att vi skulle kunna göra vårt jobb idag. Vi vuxna är ju inte ett dugg bättre än barnen.

Idag är jag på hugget känner jag, sen det här med att man bestämmer och klubbar saker på möten för att sen ändras på och inte alls följas? Men suck, nä, idag ska man inte bråka med mig. 😉

Det är väl PMS:en som är i antågande och därför var det extra gott att smälla i sig ca 80 kalorier (kom med i goodiebagen från i lördags) nu när jag sitter här på hemmakontoret och muttrar.

Ska nu omvandla mitt muttrande till kreativitet istället, mycket hälsosammare!

Kraaam

J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
rosen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.